Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

La Natura a casa

Fotografio la natura, te la porto a casa

  • 1
    Mecenes
  • 2.0
    mensuals
  • 29.04
    total

El moment decisiu

Un dels secrets de la fotografia de natura és ser al lloc adequat en el moment adequat. Sovint ens mirem la natura com si fos estàtica i és ben cert que algunes coses no canvien en el transcurs d'una vida humana.
El moment decisiu és un projecte fotogràfic que consisteix en captar moment únics a la natura. Un moment decisiu pot ser, per exemple, quan un ocell obre les ales per alçar el vol, o quan aterra en una branca. També pot ser quan la lluna o el sol coincideixen, en el seu camí diari pel cel, amb algun element terrenal remarcable.

Hi ha infinits «moments decisius»a la natura. Instants en els que la llum i les ombres, els volums i les textures, els colors i les formes creen, davant de la nostra càmera, moments carregats d'estètica, moments que desperten en nosaltres, observadors de la natura, emocions que només les imatges poden transmetre.

El meu projecte actual és ser a la natura quan s'esdevenen aquestes situacions. I ser-hi amb la càmera a punt, la imatge ben enfocada, l'exposició pre-calculada. De tal manera que en el moment decisiu només calgui fer «click» per capturar la imatge que podré portar-vos a casa.

M'agradaria, amb aquestes imatges, fer una exposició, amb les imatges impreses a gran format, per tal que qui la visiti, l'exposició, gairebé se senti com si hagués estat en el lloc adequat en el moment adequat i gairebé pugui sentir el «click» de la càmera en captar la fotografia.
La Natura a casa
12 Novembre 2018
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat